Bli scout i Tegs scoutkår!

I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen. Och du är självklart med och bestämmer vad vi ska hitta på.

I Tegs scoutkår börjar scoutåret på hösten, precis som i skolan. I den yngsta gruppen, spårarna, börjar man när man går i klass 2. Varje år i början på september brukar vi ha prova-på-möten, då man kan få prova på lite olika scoutaktiviteter, träffa ledarna och som förälder få mer information om vad det innebär att vara scout. Datum och plats för prova-på-mötena annonseras på våra webbsidor.

För att gå med i Tegs scoutkår kan du göra en intresseanmälan som skickas direkt till vårt medlemsregister. Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

Ibland kan det vara fullt i din åldersgrupp, och då kan du få vänta tills en plats blir ledig. Om du placeras i kö får du information om detta.

MER INFORMATION OM PROVA-PÅ

Välkomstbrev till nya scouter

OBS! Fält som är markerade med * är obligatoriska.